2010. április 23., péntek

Hűtőmágnes

Úgy egy hete készülhetett ez a hűtőmágnes,egy filmnézős estémem:). Így nem alszom el a film közben.

A minta a KM egy korábbi számából való. A színeket átvariáltam és hagytam is le belőle.

A mintát kartonra varrtam(?) ,inkább erősítettem,a karton és a hímzés közt vatelinnel béleltem. A hátlapnak szánt kartonra kis korongmágnest ragasztottam,majd ezt is bevontam egy réteg anyaggal. Összevarrtam a két részt, a szélére(nem túl szépen) szalagot ragasztottam.

Valószínűleg anyáknapjára is készül, a nagyiknak, szebb kivitelezésű.

MÁS:

Nem tudom miért van ez,de jó pár blogban nem tudok megjegyzést hagyni:( A sajátomban sem.
Szerettem volna Judit hozzászólására reagálni,de majd most itt megteszem. (Valószínűleg másik böngészővel menne)

Szóval: Hát nem irigyellek. Két kicsivel egyszerre a beszoktatás.....Biztosan nagyon nehéz lesz. Közben a héten voltunk beiratkozni az oviban. Hát, nem vagyok benne biztos,hogy felveszik Ádit. Május 25dike hetében kell érdeklődni majd. Az indok egyszerű,az hogy itthon vagyok gyeden a picivel. Isten igazából nem is bánom,ha nem. Így is sokat filóztam,hogy menjen-e vagy ne. Voltak mellette és ellene szóló érvek. Végülis beirattuk. Innentől az óvodavezetőségtől függ,hogy megyünk-e vagy sem.

A másik blog,ahol megjegyzést akartam hagyni,az Arankáé volt. Nagyon tetszettek a koszorúi.

Illetve tegnap próbálkoztam Phan blogjában,mikor megláttam a szívvirágos terítőjét. Egyből a nagymamám jutott eszembe róla és az,hoy milyen régen láttam ilyen virágot már.

A napjaink továbbra sem lassulnak...sőt. Este már nagyon hívogat az ágy. Engem is és apát is. Sajnos vagy szerencsére sokat dolgozik. Sajnos,mert nincs itthon és szerencsére,mert van munkája és úgye ennek perpillanat örülnek az emberek. Minden héten várom a vasárnapot,mert akkor itthon lesz. Persze biztos mindig akkor jön vki,amikor a vasárnapi ebéd után vizszintesbe helyezzük a gyerekeket és magunkat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése