2009. november 27., péntek

Kicsit elveszetten...

...érzem magam mostnában.Az októberben tomboló karácsonyi lázam kicsit alább hagyott,de azért nem múlt el. Most a mikulásra koncentrálok,jön hozzánk "igazi" mikulás. Ádi már nagyon várja és persze én is. Megbeszéltük,hogy a pupu-t,Ádi így hívja a cumit,neki adjuk a Mikulásnak. Kiváncsi leszek rá,hogy megvalósul-e.

Remélem,hogy a karácsonytól egy kicsit helyre állok lelkileg. 

Kicsit azért is nemírok mostanában,mert nem szeretném negatív bejegyzésekkel telerakni blogot másrészt,pedig nettel vannak problémáim vagy a gépem rosszalkodik.

Oltás ügyileg nem jutottam előrébb. Páromnak be kéne adatni,hiszen ő többet van emberek közt,de nem sok emberrel,viszont ő nem robbanhat le,ő a családfő. Lehet hülyén hangzik,de ő a fő kenyérkeresőnk és mivel vállalkozó,azt keres,amit dolgozik. A mai világban ez sem utolsó szempont. Persze ha nem így lenne,akkor sem szeretném,ha beteg lenne. Minden esetre a héten dönteni kell,mert a jövő hétvégén betölti Dávid a 6hónapot és akkor már ingyenes.

A múltkori tanácsadáson ajánlottak egy másik oltást,amire Dávidnak van támogatás,így 2e ft alatt van az ára. DE! Nekem úgye két fiam van,kérdem én,hogy kell-e a nagynak is ,ajánlott-e? Elmúlt 2éves? El!Akkor neki VALAMIVEL drágább mondja a doki,olyan 7ezer!
Ezzel is bajban vagyok,mert most kapta meg az agyhártya gyulladás elleni szurikat,ez gennnyes agyhártyagyulladásra van.

Egyéb..
..rengeteg minden készül,fényképezővel mindig gond van. Nem tud valaki valakit :) aki fényképezőgépeket javít???Mondjuk a Komárom vagy Tatabánya környéken????????


JÁTÉK!
Többben kérdezték,hogy mekkora legyen a blokk mérete,végülis 15*15cm maradt.
Judit!
Anyag választást rátok bízom és a színt is,ha minden igaz világos kék anyagal lesz kombinálva.

1 megjegyzés: